Over ons

Even voorstellen! Mijn naam is Anouk de Vries, een creatieve onderneemster uit het hoge noorden. Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Benieuwd hoe het bedrijf Island Memory ontstaan is? Lees dan vooral hieronder verder, ik vertel je er graag over!

Island Memory is ontstaan in 2016 op het Waddeneiland Terschelling. Het idee is bedacht door Anouk de Vries. Op jonge leeftijd was ze altijd al bezig met het maken van sieraden voor zichzelf en voor haar vriendinnen. Creativiteit zit er dus al sinds een jonge leeftijd in. Anouk wilde zelf heel graag een armbandje van Terschelling als aandenken. Toen ze hier naar op zoek ging bleken deze echter te duur of ouderwets te zijn. De alarmbellen gingen af: ‘Dit kan ik zelf!’

Na er een tijdje over na te hebben gedacht, was daar het idee. Anouk wilde een armbandje maken dat betaalbaar was en wat een mooi aandenken aan het eiland moest zijn. Het moest een hip armbandje zijn met een betekenis. De slogan van het bedrijf luidt dan ook: ‘Bracelets with a memory.’ Het leuke is dat elk armbandje met de hand gemaakt word. Hierdoor zijn ze stuk voor stuk uniek. Iedere persoon heeft natuurlijk ook een andere herinnering aan het eiland. Anouk vindt het leuk om mensen een betaalbaar hip aandenken mee te geven en vindt het vooral leuk dat zij dit mogelijk kan maken.
Island Memory begon met het verkopen van armbandjes op het eiland Terschelling. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en worden er ook armbandjes verkocht van en op de volgende eilanden: Texel, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en Curaçao. De armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en in de toekomst wordt altijd nagedacht over welke varianten of combinaties er nog kunnen worden toegevoegd.

Island Memory

0657948409

eilandarmbandjes@gmail.com

BTW nummer : 216345340B01


KVK nummer: 67962084345340B01


IBAN nummer: NL21RABO 0117263753

Privacyverklaring 

Volg ons op Social Media